close
آخرین مطالب
  • تبلیغ شما در اینجا
  • طراحی سایت شخصی
  • طراحی سایت فروشگاهی
  • طراحی سیستم وبلاگدهی
  • سیستم سایت ساز اسلام بلاگ
  • مگا برد - پلتفرم خرید اینترنتی قطعات موبایل مگابرد
  • تحلیل و نمودار سازی فرم های پلاگین گرویتی وردپرس
  • اولین تولید کننده پلاگین های مارکتینگ و سئو کاملا ایرانی
  • اولین پلاگین دیجیتال مارکتینگ وردپرسی
  • آتلیه کودک | آتلیه نوزاد | آتلیه بارداری



    این نوع لنز بیشترین کاربرد در دوربین‌ها را دارد و معمولاً نوع ژاپنی آن باکیفیت و عالی‌تر نسبت به سایر می‌باشد و نکته مهم در انواع لنزهای زاویه عرض نسبت به یک لنز زاویه باز (Wide angle lens) در مقایسه با یک لنز استاندارد فاصله کانونی کمتری دارد و معمولاً این فاصله متغیر است و حدود ۱۰ تا ۴۲ میلی‌متر می‌باشد.

    ویژگی لنزهای زاویه عریض:

    ویژگی‌های لنزهای زاویه عریض بسیار زیاد می‌باشد و ازجمله محبوب‌ترین ویژگی آن گرفتن عکس‌هایی با زاویه‌ی دید وسیع‌تر خواهد کرد و معمولاً عکاس‌های حرفه‌ای از این ویژگی بهره زیادی می‌برند لنز زاویه عریض برای عکس گرفتن از مناظر و پرتره‌های گروهی (عکس‌های دسته‌جمعی) یک انتخاب مناسب عکاسی نوزاد است باید خاطرنشان کرد که معمولاً در آتلیه‌ها و درواقع زاویه باز این لنزها تنها گزینه برای چنین عکس‌هایی که مایلید هیچ المان مهمی از عکس را حذف نکنید، به‌حساب می‌آید البته عمق میدانی در این نوع لنزها استفاده می‌شود و عکاسان حرفه‌ای می‌توانند تا عمق میدان (DOF) عمیق‌تری به دست آورند عکاسی بارداری.

    لنز نرمال/استاندارد:

    این نو لنزها همان‌طور که از اسمشان پیداست نوع استاندارد می‌باشند و لنز استاندارد فاصله کانونی ثابتی دارد و نسبت به نوع عریض بیشترین کاربرد را دارا می‌باشند (۵۰، ۸۵ یا ۱۰۰ میلی‌متر) و ازلحاظ پرسپکتیو همانند دید چشم انسان است و این وجهه پرسپکتیوی بیشتر برای طراحان و معماران قابل‌فهم و درک می‌باشد و امروزه برای یک دوربین با فیلم ۳۵ میلی‌متری یا یک DSLR قول فریم، یک لنز ۵۰ میلی‌متری استاندارد بکار می‌رود و نکته مهم آنکه در نگهداری این نوع لنز باید مراقبت‌های بیشتری شود.

    فاصله کانونی:

    در مورد فاصله کانونی لنزهای استاندارد سؤال‌های متداولی می‌شود ازجمله سؤالات مربوط به عکاسی پرتره می‌باشد در فاصله کانونی‌های بالاتر (۸۵ و ۱۰۰ میلی‌متری) یک لنز ایده آل برای عکاسی پرتره دارید چراکه ترکیب این لنز با دریچه دیافراگم باز، جزئیات هر پس‌زمینه‌ای را مات خواهد کرد درنتیجه توجه بیننده به سوژه جمع خواهد شد. البته لازم به ذکر است لنزهای کانونی در صورت هرگونه خرابی هزینه بیشتری نسبت به سایر لنزها دارند.

    لنزهای تله فوتو:

    لنزهای تله فوتو (۱۰۰ تا ۸۰۰ میلی‌متری) زاویه دید باریکی به شما می‌دهند. چنین لنزهایی شمارا قادر خواهند ساخت که از یک‌فاصله دور سوژه خود را شکار کنید. لنزهای تله فوتو برای عکاسی حیات‌وحش، پرتره، ورزشی و مستندسازی مناسب هستند. این لنزها شمارا قادر خواهند ساخت که سوژه‌ها را از چندین متر دورتر مورد عکاسی قرار داده و با عمق میدان کمی که دارند روی سوژه فوکوس کنید.

    لنزهای زوم:

    لنزهای زوم ازجمله پرکاربردترین لنزها می‌باشند و بنا به استفاده‌های عکاسی بیشترین محبوبیت را دارا هستند اگرچه لنزهای زوم فاصله کانونی متغیری دارند ولی به نسبت این متغیری کاربرد آن بالاتر و بهتر می‌شود لازم به ذکر است لنزهای زوم انواع مختلفی برخی از این لنزها می‌تواند از یک لنز زاویه عریض تا یک لنز تله فوتو (مثلاً ۲۴ تا ۳۰۰ میلی‌متر) تغییر زاویه دهند پس‌دست شما برای ترکیب‌بندی کاملاً بازخواهد بود.

    تحلیل لنزهای زوم:

    در تحلیل لنزهای زوم نکاتی بسیار مهمی وجود دارد ازجمله چیزی بسیار مهمی که در لنزهای زوم باید سبک و سنگین شود، دریچه دیافراگم است توانایی محدودی درباز کردن دریچه دیافراگم و ورود نور دارند پس هنگام خریدن یک لنز زوم به این موضوع نیز فکر کنید البته باید گفته شود که این لنزها انواع مختلفی دارند

    منبع:

    گوگل

    آموزش تکنیک های عکاسی حرفه ای


    برچسب ها:عکاسی، راهنمای عکاسی، آموزش عکاسی،
    امتیاز :
    :: نتیجه : NAN امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0
    تعداد بازدید مطلب : 312

    [ شنبه 11 فروردين 1397 ] [ 12:09 ] [ آتلیه کودک ]

    .: تعداد کل صفحات 0 :.     صفحه شماره

       

    مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه